Specjaliści z pistoletem przy skroni - Janiszewski, Rafał (Menedżer Zdrowia, 2017)
O ile ustawa o sieci szpitali zdefiniowała porady poszpitalne, o tyle losy poradni specjalistycznych nadal nie są do końca znane. A to musi budzić niepokój i w dużej mierze uzasadnione pytanie o powód tego milczenia.