Czy komputer może zastąpić zdrowy rozsądek - Czerkas, Krzysztof; Magdziarz, Piotr (Menedżer Zdrowia, 2017)
System IOWISZ, czyli Instrument Oceny Wniosków Inwestycyjnych w Sektorze Zdrowia, który funkcjonuje od lipca ubiegłego roku, w zamierzeniu jego autorów ma m.in. poprawić efektywność wydawania unijnych pieniędzy w Polsce. Jak działa?