Jak wygrać na sieci - Atłachowicz, Janusz (Menedżer Zdrowia, 2017)
Choć przyjęta ustawa z siecią szpitali z prawdziwego zdarzenia niewiele ma wspólnego, to jednak tak jest nazywana. Nie warto płakać nad rozlanym mlekiem, pora zauważyć szanse, które daje taka sytuacja.