Ratuj się, kto może - Fortak-Karasińska, Katarzyna (Menedżer Zdrowia, 2017)
Niepewność co do dalszych losów płatnika wzbudza zaniepokojenie świadczeniodawców oraz prowokuje pytania ekspertów: jaka instytucja i na jakich zasadach sukcesji praw i obowiązków zastąpi Narodowy Fundusz Zdrowia?