Apteka dla aptekarza, a nie dla pacjenta - Szulc, Jakub (Menedżer Zdrowia, 2017)
Prace nad projektem „apteka dla aptekarza” w parlamencie zakończono. Po raz kolejny partykularyzm wygrał z faktyczną troską o pacjenta. Co zrobi prezydent z ustawą, o której sami przedstawiciele rządu mówili, że skala lobbingu przekroczyła dopuszczalne granice?