Oczekiwania i możliwości - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2017)
Problem wynagrodzeń w służbie zdrowia to od zawsze źródło napięć pomiędzy środowiskami pracowniczymi, pracodawcami i rządzącymi. Jest kilka powodów, dla których oczekiwania i możliwości stron tego konfliktu stale się rozmijają.