Łatwiej często znaczy lepiej - Kanownik, Greta (Menedżer Zdrowia, 2017)
Obecnie przed menedżerami ochrony zdrowia – nie tylko w Polsce – stoi duże wyzwanie związane przede wszystkim z porozumieniem się w dążeniu do wytyczonej długofalowej wizji.