Między dżumą a cholerą - Fortak-Karasińska, Katarzyna (Menedżer Zdrowia, 2017)
Kontraktowanie czy aneksowanie? Co jest bardziej korzystne z punktu widzenia świadczeniodawcy niezakwalifikowanego do sieci szpitali? W tej sprawie nie ma i nie będzie dobrej wiadomości, bo oba rozwiązania są ułomne. Można jedynie wybrać mniejsze zło.