Złudne poczucie bezpieczeństwa - Aleksandrowicz, Iwona Magdalena (Menedżer Zdrowia, 2017)
Zwykle mówi się, że zdrowia nie można kupić. Problemy zdrowotne mogą spotkać każdego, niezależnie od zasobności portfela. Jesteśmy jednak w stanie wiele zapłacić, by zapewnić poczucie bezpieczeństwa sobie oraz swoim bliskim. Pojawia się jednak pytanie, czy wydatki na abonamenty medyczne to rzeczywiście dobra inwestycja.