E-porażka - Górecki, Wiktor (Menedżer Zdrowia, 2017)
W Anglii także załamał się projekt e-zdrowia. Zatrzymano przedsięwzięcie wielokrotnie bardziej kosztowne niż w Polsce. Bo lepiej stracić wydane już gigantyczne środki niż otrzymać produkt o wątpliwej użyteczności.