Zdrowotna agora (Menedżer Zdrowia, 2017)
Organizacja nowej sieci szpitali i finansowanie systemu ochrony zdrowia, rozwój przemysłu farmaceutycznego oraz e-zdrowie w systemie opieki nad pacjentem – to założenia VIII Forum Ochrony Zdrowia organizowanego podczas Forum Ekonomicznego w Krynicy-Zdroju (5–7 września 2017 r.). „Menedżer Zdrowia” objął to wydarzenie patronatem.