Konsekwentne inwestycje w produkcję i badania Rozmowa z Joanną Drewlą - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2017)
– Blisko 30 preparatów stosowanych w kardiologii, w zaburzeniach erekcji i chorobie wrzodowej oraz przeciwzapalnych wyprodukowanych na warszawskiej Białołęce trafia za granicę. Jesteśmy dumni z tego, że pacjenci z Czech, Estonii, Litwy, Łotwy, Słowacji, Słowenii, Chorwacji i Serbii otrzymują leki Servier pochodzące z Polski – mówi Joanna Drewla, dyrektor generalna firmy Servier Polska.