Ryczałt i czynniki jakości - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2017)
Chcemy wynagradzać świadczeniodawców nie tylko za ilość wykonanej przez nich pracy, lecz także za jej jakość, co jest powszechnie oczekiwane.