Patrzę na system całościowo, bo muszę Rozmowa z Marcinem Czechem - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2017)
Wiceminister zdrowia mówi o „Polityce lekowej państwa”, o tym, kto tworzy ten dokument, o wpływie partii na działania wiceministra i... zrozumieniu dla przyszłych niezadowolonych z projektu.