Przede wszystkim jakość – rozwiązania 3M w służbie zdrowia Rozmowa z Wojciechem Kostro - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2017)
Dyrektor rynku ochrony zdrowia w firmie 3M Poland odpowiedział na pytania, czym jest ekonomika zdrowia, jakie korzyści może przynieść wykorzystanie materiałów i urządzeń firmy 3M i czy innowacyjne rozwiązania 3M mogą uchronić pacjentów przed zakażeniami.