Sieć weszła w życie i... nic - Szulc, Jakub (Menedżer Zdrowia, 2017)
Weszliśmy w ostatni kwartał 2017 r., a to oznacza, że dokonała się zmiana systemowa. Sieć weszła w życie. Zaczął działać nowy mechanizm finansowania świadczeń opieki zdrowotnej. I co? Okazuje się, że nic.