Nowości w dziedzinie antybiotykoterapii. Część II – ziarenkowce Gram-dodatnie - Drzewiecki, Artur; Bulanda, Małgorzata (Przewodnik Lekarza/Guide for GPs, 2005)
W tej części naszej pracy zostały omówione nowości w dziedzinie antybiotykoterapii, dotyczące zwalczania Gram-dodatnich ziarenkowców.