Cechy charakterystyczne guzów wewnątrzgałkowych w optycznej koherentnej tomografii (DRI-OCT) - Romanowska-Dixon, Bożena; Markiewicz, Anna; Jakubowska, Barbara; Romanowska-Pawliczek, Anna (Klinika Oczna / Acta Ophthalmologica Polonica, 2016)
Zaprezentowano przegląd literatury medycznej oraz własne doświadczenia z zakresu obrazowania charakterystycznych cech guzów naczyniówki uwidocznionych w badaniu optycznej koherentnej tomografii.