Co nagle, to po diableRozmowa z Tomasze Latosem, zastępcą przewodniczącego sejmowej Komisji Zdrowia - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2017)
– Zwykłe dosypanie pieniędzy, zwiększenie finansowania ochrony zdrowia bez należytych mechanizmów kontroli nad wydatkami porównałbym do dolewania wody do dziurawej beczki – mówi Tomasz Latos.