Prywatni – jaka piękna katastrofa (Menedżer Zdrowia, 2017)
Demontaż szpitali prywatnych to tylko uwertura. Kolejnymi zagrożonymi są właściciele prywatnych przychodni i posiadacze własnych praktyk z zakresu podstawowej opieki zdrowotnej.