Cofniemy zakaz prywatyzacji szpitaliRozmowa z Tomaszem Grodzkim, „ministrem zdrowia” w Gabinecie Cieni Platformy Obywatelskiej - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2017)
W mojej ocenie zakaz prywatyzacji szpitali i uniemożliwienie ich komercjalizacji poprzez przekształcenie w spółkę nie są właściwe. Kiedy PO odzyska władzę, zrobimy wszystko, aby wspomniane zakazy przestały obowiązywać – mówi Tomasz Grodzki.