Kontraktowanie ciągle przed nami - Kanownik, Greta (Menedżer Zdrowia, 2017)
Z powodu opóźnień proceduralnych we wprowadzaniu ustawy o sieci szpitali oddziały wojewódzkie NFZ decydowały się na aneksowanie umów ze szpitalami, które nie dostały się do sieci. Co to oznacza w praktyce?