Zacznijmy wdrażać nowoczesne leczenie, a nie tylko o nim mówić - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2017)
Innowacyjność jest kluczem nie tylko do rozwoju szpitala, ale przede wszystkim do właściwego podejścia do pacjenta, leczenia i diagnostyki, po to by pacjentom po prostu było lepiej.