Kara bez winy? - Włodarczyk, Katarzyna (Menedżer Zdrowia, 2017)
Lekarze ze zdziwieniem przecierają oczy. Skoro błędu medycznego nie było, to co jest podstawą przegranych procesów i zasądzanych rekompensat? Przestrzegamy, jakich błędów unikać.