Medycyna afro-polska - Kornowska, Ligia (Menedżer Zdrowia, 2017)
Jak wygląda system ochrony zdrowia w Kenii? Czy istnieje publiczne ubezpieczenie zdrowotne? Dlaczego polskiemu lekarzowi opłaca się emigrować do afrykańskiego kraju? Młodzi Menedżerowie Medycyny opowiedzą, dlaczego warto zainteresować się rynkiem medycznym w Kenii.