Co nas czeka w 2018 r. - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2017)
Spytaliśmy liderów opinii, jak wyobrażają sobie ochronę zdrowia w 2018 r. Zapowiedzieli powolną i konsekwentną erozję systemu, ale też zauważyli, że pacjenci uzyskają lepszy dostęp do procedur medycznych. Stwierdzili, że będzie to rok roszczeniowy i „rok strażaka”.