Taki powiat, taka gmina - Murkowski, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2017)
Czy samorządy są przyczyną kłopotów polskich szpitali? Czy może ratują je przed zupełnym pogrążeniem się? Zdania są podzielone. Na kolejnych stronach prezentujemy dwugłos w tej sprawie. Krytyczny wobec obowiązujących rozwiązań pozostaje Maciej Murkowski.