Ile uśmiechu, tyle życia – ile życia, tyle uśmiechu Rozmowa z Beatą Drzazgą, Menedżerem Roku 2017 w Ochronie Zdrowia w kategorii placówki prywatne, prezes BetaMed - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2017)
– Cieszę się, że moi pacjenci nie leżą w łóżkach, że nie chodzą nieustannie w piżamach. Nie chcę, aby chorzy leżeli w łóżkach, jeśli nie muszą. Trzeba ich wyciągać i aktywizować, o ile się da, w zależności od ich stanu fizycznego – mówi Drzazga.