Europejskie standardy Rozmowa z prof. Markiem Brzosko, Liderem Roku 2017 w Ochronie Zdrowia w kategorii zdrowie publiczne, prezesem Polskiego Towarzystwa Reumatologicznego, konsultantem krajowym w dziedzinie reumatologii - Kostecka, Alicja (Menedżer Zdrowia, 2017)
Co jest główną barierą na drodze do uzyskania w pełni standardów leczenia chorób reumatycznych? – Pieniądze! – odpowiada Brzosko.