Zasypywanie depresji Rozmowa z Katarzyną Urbańską, dyrektor Działu Komunikacji i Spraw Zewnętrznych w firmie Servier. Prowadzona przez tę firmę ogólnopolska kampania społeczno-edukacyjna Forum Przeciw Depresji to Lider Roku 2017 w Ochronie Zdrowia w kategorii działalność edukacyjno-szkoleniowa - Koblańska, Marta (Menedżer Zdrowia, 2017)
– Najbliżsi często błędnie interpretują zachowanie chorego, bagatelizując zupełnie objawy, które powinny zaniepokoić. W efekcie nie udzielają wsparcia – mówi Urbańska.