Rozdajemy uśmiechy Rozmowa z Violettą Szycik, prezes Fundacji dla Dzieci Vivadental, European Dental Implant Institute Vivadental w Gdańsku, która została Liderem Roku 2017 w Ochronie Zdrowia w kategorii działalność charytatywna - Kostecka, Alicja (Menedżer Zdrowia, 2017)
– Leczymy pacjentów, szkolimy lekarzy, prowadzimy badania naukowe, wydajemy czasopismo popularnonaukowe, otworzyliśmy prywatny kanał telewizyjny zajmujący się zdrowiem, wkrótce rusza nasz portal poświęcony turystyce medycznej – wylicza Szycik.