Niemożliwe nie istnieje Rozmowa z Martyną Wojciechowską, laureatką Nagrody Specjalnej Gwiazda – Ambasador Zdrowia, dziennikarką, podróżniczką, pisarką, dyrektor programową Travel Channel - Gosiewska, Ewa (Menedżer Zdrowia, 2017)
– W Polsce opieka hospicyjna dla dzieci to dramat. Dofinansowanie państwa nie pokrywa nawet połowy realnego zapotrzebowania – mówi Wojciechowska.