Zapraszamy lekarzy, a nie szamanów Rozmowa z Ewą Drzyzgą, Liderem Roku 2017 w Ochronie Zdrowia w kategorii media i PR, redaktor prowadzącą program „36,6°C” w telewizji TVN - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2017)
– Rozmowa ma znaczenie. Pacjent pozbywa się lęku przed nieznanym. Często się o tym zapomina. Odpowiednie przekazanie informacji o chorobie i leczeniu jest niezmiernie ważne – mówi Drzyzga.