Leki biopodobne to oszczędność, ale również bezpieczeństwo Rozmowa z Beatą Karasińską - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2017)
Dyrektor leków biologicznych firmy Sandoz na kraje CEEMEA mówi o jakości leków biologicznych, nieuzasadnionym braku zaufania wobec lekarstw i kłopotach w leczeniu pacjentów cierpiących na choroby reumatologiczne.