Huragan terabajtów - Górecki, Wiktor (Menedżer Zdrowia, 2018)
Jest nowa strategia dla polskiego e-zdrowia, zakończona w zeszłym roku – dowiadujemy się z mediów. Jest, ale jej nie widać! Wbrew rozpowszechnionemu przekonaniu, że Polska czeka na P1, to właśnie ta nowa strategia jest w istocie tym, na co w dziedzinie informatyzacji czekamy lub powinniśmy czekać. Czekamy od początku roku. Nic to w porównaniu z P1, której nie widać od lat.