Czarna magia - Kanownik, Greta (Menedżer Zdrowia, 2018)
Tegoroczne kontraktowanie, a może raczej aneksowanie, nie obędzie się bez niepewności i obaw o przyszłość zarówno świadczeniodawców, jak i pacjentów.