E-plany e-ministra Rozmowa z Januszem Cieszyńskim, wiceministrem zdrowia - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2018)
– Zamierzamy wspierać wszystkie działania, które prowadzą do pełnej elektronizacji. W informatyzacji chodzi o to, abyśmy nasz system opieki zdrowotnej doprowadzili do standardów, które funkcjonują w innych dziedzinach życia – mówi Janusz Cieszyński.