Lekarz dobrego kontaktu - Książek-Bator, Ewa (Menedżer Zdrowia, 2018)
Na początek, na stulecie niepodległości, cytat z Józefa Piłsudskiego: Lepsza jest dobra łączność niż armata. Wojsko bez pracy nad łącznością staje się zwyczajną dziewką publiczną szukającą awantur miłosnych po różnych lasach i pagórkach, bez żadnej korzyści dla wojny. Ciekawe, jak marszałek określiłby mechanizmy komunikacji w polskiej ochronie zdrowia.