W sieci nadwykonań - Fortak-Karasińska, Katarzyna (Menedżer Zdrowia, 2018)
Autorzy ustawy sieciowej cieszyli się, że wraz z jej implementacją płatnik zyska narzędzie, które ochroni go przed roszczeniami o nadwykonania. Radość była pochopna.