A może bez VAT? - Wiśniewski, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2018)
Na rynku jest wiele podmiotów zajmujących się szkoleniami dla branży medycznej. Jedne z nich oferują szkolenia obciążone podatkiem VAT, a inne nie. Dlaczego?