Nauka odliczania - Kulerski, Piotr; Orgelbrandt, Jan (Menedżer Zdrowia, 2018)
Zmorą polskich szpitali jest niemożność odliczenia podatku VAT w rozmaitych rozliczeniach. Dlaczego tak się dzieje i jak sobie z tym radzić?