Pod parasolem - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2018)
Kancelarii „walczących” o odszkodowania za błędy, do których dochodzi w szpitalach, jest coraz więcej, a komisje do spraw orzekania o zdarzeniach medycznych działają szybciej z roku na rok. To stanowi wyzwanie i może spędzać sen z powiek dyrektorów. Co zrobić, żeby spać spokojnie? Najlepszym rozwiązaniem jest ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej.