Niebezpieczne blaty i klamki - Koblańska, Marta (Menedżer Zdrowia, 2018)
W szpitalu zdrowie można odzyskać, ale można też je stracić. Czy człowiek w walce z bakteriami skazany jest na przegraną? Z zakażeniem przenoszonym przez dotyk zmaga się wiele krajów na świecie, ale część z nich wprowadza też rozwiązania, które pozwalają zmniejszyć ten problem. Blaty stolików czy poręcze łóżek szpitalnych nie muszą budzić strachu. Ratunkiem dla ludzkiego zdrowia może być miedź.