Choroby metaboliczne wątroby przebiegające z jej powiększeniem - Lipiński, Patryk; Szymańska, Edyta; Tylki-Szymańska, Anna (Pediatria Polska - Polish Journal of Paediatrics, 2018)
W artykule przedstawiono obraz kliniczny i wyniki badań laboratoryjnych oraz diagnostykę chorób metabolicznych wątroby przebiegających z jej powiększeniem.