Tysiące menedżerów i dwanaście lat, czyli Hospital & Healthcare Management - Lurka, Krystian; Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2018)
Międzynarodowa konferencja Hospital & Healthcare Management w tym roku organizowana jest po raz dwunasty. To jedno z najważniejszych spotkań poświęconych kluczowym zagadnieniom naszego rynku medycznego. Menedżerowie definiują i próbują rozwiązać najważniejsze problemy polskiej ochrony zdrowia.