Blaski i cienie samozatrudnienia w podmiotach leczniczych - Błońska, Monika (Menedżer Zdrowia, 2018)
W ostatnim czasie głośny jest temat zatrudnienia pracowniczego i niepracowniczego. Im większym powodzeniem cieszy się angażowanie osób samozatrudnionych, tym głośniejsze są postulaty dotyczące uregulowania tej kwestii.