Dziurawa łódka - Czerkas, Krzysztof; Magdziarz, Piotr; Murkowski, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2018)
Jesienią miną trzy lata od objęcia władzy w Polsce przez Prawo i Sprawiedliwość. Do kolejnych wyborów parlamentarnych pozostanie rok. Zbliża się zatem czas refleksji i podsumowania tego, co rządzącym udało się osiągnąć, a czego z obietnic przedwyborczych nie zrealizowano. Skupimy się na ochronie zdrowia Polaków.