Nie mamy złotego środka Rozmowa z Magdaleną Knetki-Wróblewską - Leśniewska, Magda (Menedżer Zdrowia, 2018)
O zmianach w leczeniu niedrobnokomórkowego raka płuca mówi dr n. med. Magdalena Knetki-Wróblewska z Centrum Onkologii – Instytutu im. Marii Skłodowskiej-Curie w Warszawie.