Immunoterapia alergenowa w uczuleniu wieloważnym - Rogala, Barbara (Alergologia Polska - Polish Journal of Allergology, 2018)
W artykule przedstawiono zasady immunoterapii alergenowej chorych uczulonych na wiele alergenów cierpiących na alergię monowalentną lub wieloważną.