Wieczna awantura o kontraktowanie, czyli co dalej z AOS - Kanownik, Greta (Menedżer Zdrowia, 2018)
Kolejne ekipy w Ministerstwie Zdrowia podchodzą do kontraktowania AOS jak… do jeża. Niedawno przełożono je o kolejny rok. Jak wykorzystać ten czas, by w końcu przeprowadzić kontraktowanie w sposób właściwy? Jedno jest pewne: z raz obranej drogi zbaczać nie wolno – ciągłe wahania i zmiany decyzji nie służą nikomu, a już najmniej polskiemu pacjentowi.